Praktische informatie

 

 

Get InvolvedDonate

Verblijf

We verwelkomen je graag in ons guesthouse in het lokale vissersdorp Tanji. We zullen er alles aan doen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en je geweldige herinneringen mee te geven om nooit te vergeten.

Je verblijft in een lokaal dorp tussen de lokale mensen om zo het echte traditionele Gambia te ervaren. We hebben westerse faciliteiten zoals, stromend water, elektriciteit, douche en toilet, ook zijn er muskietennetten aanwezig in de kamers. Je kunt in ons restaurant Europees eten, maar als je wil kun je ook lokaal mee-eten.

Wil je een keer naar de strip waar het Gambiaanse uitgaansleven zich afspeelt en de grote hotels te vinden zijn? We zitten maar een half uur verwijderd van het toeristengebied.

Op een paar kilometer afstand van Franco Inn heb je een van de mooiste stranden van Gambia.

Accomodaties 

Op ongeveer 6 uur vliegen vanuit Nederland vind je het kleinste land van Afrika, Gambia. Ook wel “The smiling coast of Africa” genoemd. En dat is niet voor niks. Een land waar je warm onthaald word. De bevolking altijd vriendelijke is en je overal om je heen spelende lachende kinderen ziet. Kortom een land waar je je meteen thuis voelt.

Of je nu een zonvakantie wilt, helemaal wil opgaan in de cultuur, of je wil genieten van de prachtige flora en fauna…In Gambia is het het hele jaar zomer en is er voor ieder wat wils.

Mica huis

Dit is een huis met drie slaapkamers, een woonkamer met televisie, een badkamer met douche en toilet, en een veranda. Je kan hier maximaal met 6 personen verblijven. Het huis is ook prima geschikt voor 2 personen.

Kosten: €17,50 p.p per nacht inclusief ontbijt.

Restaurant

In ons restaurant kan je genieten van een heerlijk (koud) drankje of een lekkere maaltijd, met liefde bereid door onze kok.

Ontbijt € 2,50

Lunch  € 5

Diner  € 6

Frisdrank  € 1 

Wijn € 2,70

Bier € 1,40

Luchthavenvervoer

Vliegveld- Franco inn of Franco Inn-Vliegveld

Kosten: 1 persoon € 20,-

              2 personen  € 12.50,- p.p

              3 personen of meer € 10,-  p.p

 Wilt u vanaf uw hotel of een andere plek opgehaald worden, of naar een andere bestemming weggebracht worden dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Prijs dan in overleg.

 

Franco Inn in vogelvlucht